Advies en coaching

Bent u beginnend auteur en zoekt u deskundig advies? Tekstbureau Taallent heeft veel ervaring in het begeleiden van auteurs tijdens hun schrijfproces. U kunt ook een korte auteursinstructie opvragen, afhankelijk van het soort tekst waar u voor kiest.

Van mailing tot scriptie

Schriftelijke communicatie kent vele vormen. Elke vorm heeft zijn eigen kenmerken en regels. Wilt u professioneel overkomen met uw tekst, dan is het goed dat u weet aan welke eisen die moet voldoen. Een mailing uitsturen is immers iets anders dan een brochure maken.
Ook wetenschappelijke publicaties of educatieve teksten zijn aan regels gebonden. Wilt u hierover meer weten, bijvoorbeeld hoe je een literatuurlijst opstelt, dan kan ik u adviseren.

Van idee tot publicatie

Wilt u een boek schrijven, maar weet u niet hoe het productieproces precies in elkaar zit? Tekstbureau Taallent kan u begeleiden bij het schrijven en persklaar maken van uw manuscript. Ook kunt u een auteursinstructie opvragen, zodat u gestructureerd kunt werken. Dit scheelt u onnodige aanpassingen en dus veel tijd!